Ο Άδωνις «απειλεί» να κλειστεί στο Υπουργείο μαζί με ειδικούς για τον ΕΟΠΥΥ

του πλάκα με κάνεις…

Έκπληκτος δήλωσε φίλος όταν έμαθε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε σε πρόσφατη ομιλία του ότι «Είμαι διατεθειμένος να κλειστώ, για όσες μέρες χρειαστεί, με τους ειδικούς στο υπουργείο, μέχρι να βρεθεί η πιο βιώσιμη λύση για τον ΕΟΠΥΥ και την πρωτοβάθμια».

Το ψάξαμε και δεν μπορέσαμε να το διασταυρώσουμε όμως αυτό τουλάχιστον αναφέρεται σε δημοσίευμα του Iatronet και του δημοσιογράφου Δ Καραγιώργου, σύμφωνα με το οποίο ο Άδωνις Γεωργιάδης στην Καλαμάτα στο Φόρουμ που διοργανώθηκε για τον ΕΟΠΥΥ, εκτόξευσε τη συγκεκριμένη «απειλή».

Ο φίλος μάλιστα δήλωσε ανήσυχος αφού το να «κλειδωθείς» σε ένα χώρο, μαζί με ειδικούς για μέρες, πέρα από τις συνέπειες στην υγεία, μπορεί να οδηγήσει σε σύγχυση και σε λάθος αποφάσεις.

Εμείς βεβαίως τον καθησυχάσαμε αφού του αναφέραμε ότι τη «λύση» που οδηγεί στη διάλυση των υγειονομικών υπηρεσιών του ΕΟΠΥΥ και την επιβάρυνση των ασφαλισμένων με νέα «χαράτσια» την έχει ήδη αποφασίσει ο κ. Γεωργιάδης και επομένως δεν θα χρειαστεί να παραμείνει «κλεισμένος» στο Υπουργείο μαζί με τους ειδικούς.

Άλλωστε του επισημάναμε ότι μια τέτοια «γενναία» απόφαση θα απέκοπτε για μεγάλο χρονικό διάστημα τον Υπουργό από μία προσφιλή του συνήθεια, την συχνή παρουσία του στα τηλεοπτικά μέσα, ιδίως της πρωινής ζώνης, εκτός και αν τον «αποχωρισμό» τον αποφύγει φέρνοντας τις τηλεοπτικές κάμερες στα σκαλοπάτια του Υπ. Υγείας.

Πάντως εναλλακτικά αν θα αποφασίσει ο κ. Γεωργιάδης να «κλειστεί» στο υπουργείο, θα προτείναμε όταν καταλήξει μαζί με τους ειδικούς, να ακολουθήσει την παράδοση του Βατικανού στην εκλογή Πάπα και από ένα φουγάρο του Υπουργείου να βγει λευκός καπνός. Τον διαβεβαιώνουμε ότι το τηλεοπτικό θέαμα θα είναι εντυπωσιακό.