Ενωτική Αγωνιστική Παρέμβαση Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ: Το Σωματείο πέρασε στα χέρια των εργαζομένων!

Αντίσταση, αλληλεγγύη, αξιοπρέπεια
Με τους εργαζόμενους στο προσκήνιο ΑΝΑΤΡΕΨΑΜΕ τους συσχετισμούς στο Σωματείο μας. Να τους ανατρέψουμε παντού μαζί με το λαό!
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ χαιρετίζει αγωνιστικά όλους τους εργαζόμενους που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Σωματείου μας.


Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους που μαζικά επέλεξαν τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου μας και έφεραν την ανατροπή στο Σωματείο μας. Αποτυπώθηκε μια ξεκάθαρη πλειοψηφία με αντικαπιταλιστικές ταξικές θέσεις και απαιτείται η ενότητα. Να οργανωθεί ο αγώνας των εργαζομένων, να σταθεί το Σωματείο στο πλευρό του κάθε εργαζόμενου, με οποιαδήποτε σχέση εργασίας στο νοσοκομείο μας. Η εμπιστοσύνη που δείξατε στην συλλογικότητά μας, μας βάζει μπροστά στη μεγάλη ευθύνη για να αλλάξουμε τα πράγματα στο Σωματείο, στον εργασιακό μας χώρο να ξαναδώσουμε Να ξαναδώσουμε ουσία και περιεχόμενο σε έννοιες όπως η ανθρωπιά, η αλληλεγγύη, η συλλογικότητα, η συναδελφικότητα, η ελπίδα, για να αντέξουμε στους δύσκολους καιρούς που έρχονται.
Αυταπάτες δεν έχουμε, δεν αρκεί μόνο η εκλογική καταδίκη των δυνάμεων του κυβερνητικού – εργοδοτικού συνδικαλισμού. Πρωτίστως χρειάζεται η μεγάλη ενεργητική, αγωνιστική συμμετοχή όλων των εργαζομένων.

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,
Οι σκληρές μάχες είναι μπροστά μας. Το εκλογικό αποτέλεσμα στο Σωματείο μας έστειλε ένα μήνυμα ανατροπής και αισιοδοξίας σε όλη την κοινωνία για συνολική ανατροπή της κυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΕΕ – ΔΝΤ και κάθε κυβέρνησης που θα επιχειρήσει να εφαρμόσει αντιλαϊκές αντεργατικές πολιτικές.

Το Σωματείο πέρασε στα χέρια των εργαζομένων!

Αγώνας για Εργασία, Αξιοπρέπεια, Δημόσια Δωρεάν Υγεία.

 

Συνεχίζουμε μέχρι τη νίκη!