Συστάσεις του Διοικητή του Νοσοκομείου σε συνδικαλιστές του Δικτύου Νοσοκομείου Παπανικολάου

Το Δίκτυο Εργαζομένων Νοσοκομείου Παπανικολάου με ανακοίνωσή του αναφέρεται στις »συστάσεις» του Διοικητή του Νοσοκομείου προς συνδικαλιστές της Παράταξης με αφορμή σύσκεψη που πραγματοποίησε το Δίκτυο ενόψει των εκλογών του Σωματείου.

Στην ανακοίνωση του το Δίκτυο Εργαζομένων Παπανικολάου αναφέρει:

Συστάσεις του διοικητή και του υποδιοικητή του νοσοκομείου μας προς τους συνδικαλιστές της παράταξής μας.

Μας εγκάλεσαν να μην συνδικαλιζόμαστε στην ώρα εργασίας λες και υπάρχει ώρα μη εργασίας για τα νοσοκομεία, γιατί λέει διαταράσσεται η λειτουργία του νοσοκομείου.

Κύριοι η λειτουργία του νοσοκομείου δεν διαταράσσεται από την υποχρηματοδότηση που από τα 100 εκ € φτάσαμε στα 41 εκ, που δεν έχουμε φάρμακα υλικά προσωπικό αλλά από την δράση της παράταξής μας ;

Ξέρουμε όμως αυτό που σας ενόχλησε δεν είναι η “διατάραξη της λειτουργίας του νοσοκομείου” αλλά  σας ενόχλησε η δράση της παράταξης που αντιστέκεται στην μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης σας, στην απαξίωση του συστήματος υγείας και κάθε δημόσιας παροχής .

Κάθε προσπάθεια σταματήματος μας, θα μας  κάνει πιο δυνατούς και θα μας δικαιώνει για  τον αγώνα που δίνουμε για ένα νοσοκομείο ανοιχτό σε όποιον το έχει ανάγκη και με εργαζόμενους που θα δουλεύουν σε συνθήκες εργασίας αξιοπρέπειας  και με ασφάλειας..