Αυτοί είναι οι Αξιολογητές μας !

Η ευχαριστήρια επιστολή του κ. Θεόφιλου Τραμπούλη και οι ανάλογες τόσων άλλων συγγενών και ασθενών, είναι για εμάς τους υγειονομικούς η μόνη αντικειμενική αξιολόγηση.
Εκτός από τις επιστολές που δημοσιεύονται κατά καιρούς, υπάρχουν στα νοσηλευτικά τμήματα τα χειρόγραφα καρφιτσωμένα σημειώματα στα οποία οιασθενείς υπογράφουν την πιό αυστηρή αξιολόγηση.

Κυρίως όμως, υπάρχει για μας η καθημερινή προφορική αξιολόγηση από τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη τις υπηρεσίες μας.
Τα καλά τους λόγια, η αλληλεγγύη και η κατανόησή τους για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εργαζόμαστε, είναι για `μας ηθικό βάλσαμο και η καλύτερη επιβράβευση.

Μπροστά σ` αυτή την επιβράβευση, ωχριούν τα χρηματικά bonus που εξαγγέλει ο κ. Μητσοτάκης για τους «άριστους», τα οποία μάλιστα θα βρεθούν από τις περικοπές που θα γίνουν στους «ανεπαρκείς».
Δεν χρειαζόμαστε ούτε τα bonus του ούτε την «αξιολόγησή» του.
…θα του τα επιστρέψουμε.
κανείς συνάδελφος και συναδέλφισσα δεν θα συμμετάσχει σε διαδικασίες κανιβαλισμού !

– Αναδημοσίευση από τη σελίδα της Ενωτικής Κίνησης Εργαζομένων Λαϊκου Νοσοκομείου

Δείτε από το Unfollow την Ευχαριστήρια επιστολή του Θεόφιλου Τραμπούλη

Πριν από δεκαπέντε μέρες, ο πατέρας μου άφησε την τελευταία του πνοή στο Λαϊκό νοσοκομείο, μετά από πολύμηνη και δύσκολη νοσηλεία. Οι οικείοι του θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους που μας συμπαραστάθηκαν και ιδιαίτερα εκείνους που ανταποκρίθηκαν στις διαρκείς ανάγκες μας για αίμα. Περισσότερο όμως θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Α’ Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, το οποίο είχε να αντιμετωπίσει όχι μόνον τη φθορά μιας δύσκολης ασθένειας αλλά και μόνιμες ελλείψεις σε υλικά, τεχνικό εξοπλισμό και φάρμακα. Η αφοσίωση όλων, υπό την καθοδήγηση της Αναπληρώτριας Διευθύντριας του ΕΣΥ Ελένης Βαριάμη, ήταν για εμάς και θα είναι για τους ασθενείς που αφήσαμε πίσω και για εκείνους που έρχονται μια πηγή ανακούφισης, αξιοπρέπειας κι ελπίδας.

Θεόφιλος Τραμπούλης