ΠΟΕΔΗΝ: Κανένας, ούτε οι νοσηλευτές δεν εξαιρούνται από την αξιολόγηση

Με αφορμή αναφορά που έγινε στο τηλεοπτικό σταθμό MEGA σχετικά με δήθεν εξαίρεση του Νοσηλευτικού προσωπικού από τη διαδικασία της αξιολόγησης η ΠΟΕΔΗΝ με ανακοίνωσης της καταγγέλλει την επιχείρηση παραπληροφόρησης και καλεί όλους τους εργαζόμενους να συνεχίσουν τον αγώνα μέχρι το «ξήλωμα» αυτής της κατάπτυστης διαδικασίας.

Στην παραπληροφόρηση αυτή στα Νοσοκομεία πρωταγωνιστούν οι κυβερνητικοί συνδικαλιστές της ‘Ένωσης Νοσηλευτών και της διασπαστικής ομοσπονδίας ΠΑΣΥΝΟ ΕΣΥ. Είναι οι ίδιοι που με ανακοινώσεις τους το τελευταίο χρονικό διάστημα καλλιεργούσαν αυταπάτες και ταυτόχρονα καλούσαν τους Νοσηλευτές, θέτοντας εκφοβιστικά διλήμματα, να καταθέσουν φύλλα αξιολόγησης κόντρα στις αποφάσεις της ΑΔΕΔΥ.

Στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει:

Η κυβέρνηση πανικοβλήθηκε μπροστά στην ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΡΝΗΣΗ των υγειονομικών να συμμετάσχουν στην ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, με την οποία επιδιώκει τη Διάλυση και Ιδιωτικοποίηση των Δημόσιων Κοινωνικών Αγαθών και να κατασκευάσει νέα θύματα για «τις ορέξεις» της ΤΡΟΙΚΑΣ.

Άρχισε να «διασπείρει» ψευδείς ειδήσεις για δήθεν εξαίρεση κλάδων εργαζομένων από την Αξιολόγηση.
Ενισχύει φαινόμενα επαγγελματικού κανιβαλισμού μεταξύ των υπηρετούντων υπαλλήλων στα Νοσοκομεία που εργάζον ται σε συνθήκες εργασιακής εξουθένωσης.

Ο Ν.4250/2014 αφορά το σύνολο των Εργαζομένων στα Νοσοκομεία και των Δημοσίων Υπαλλήλων. Δεν εξαιρείται κανείς από το θυσιαστήριο της διαρκούς κινητικότητας, διαθεσιμότητας – απολύσεων και των νέων μισθολογικών απωλειών.

Μέρα με τη μέρα ξηλώνουμε το Νόμο.

Την Τετάρτη 23/7/2014 επιστρέφουμε στο Υπουργείο Υγείας ως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ τα ΦΥΛΛΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.
ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΕΔΗΝ