Αποφασίστηκε διεξαγωγή Παναιτωλοακαρνανικής παράλληλης εκδήλωσης για την υγεία σε Ναύπακτο-Μεσολόγγι –Αγρίνιο

nos mesologgiouΣτη διεξαγωγή παναιτωλοακαρνανικής παράλληλης εκδήλωσης για την υγεία σε Μεσολόγγι, Αγρίνιο και Ναύπακτο κατέληξε μεταξύ άλλων  η σύσκεψη φορέων της περιοχής που συγκλήθηκε στις 30/3/15 στα γραφεία του Εργαρικού Κέντρου Μεσολογγίου μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου. Ο Σύλλογος εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

Πραγματοποιήθηκε χθες 30/03/2015 και ώρα 6:00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου σύσκεψη φορέων της περιοχής κατόπιν πρόσκλησης του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Μεσολογγίου με θέμα: Kατάσταση των Δομών Υγείας στον Νομό- Δράσεις.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι των:
– Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλ/νίας

– Εμπορικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου

– ΕΛΜΕ

– Διδασκαλικών Συλλόγων Ι.Π. Μεσολογγίου

-Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου

-Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ

– Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Ι.Π. Μεσολογγίου

-Ε.Ι.Ν.Α.Α.
-Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγρινίου

-Κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς

-Επικεφαλής Δημοτικού Συνδυασμού « Κοινωνία Μπροστά» Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

– Επικεφαλής Δημοτικού Συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

-ΜΜΕ

Μετά την ανάγνωση των αποφάσεων της Γενικής συνέλευσης του Συλλόγου ακολούθησε διαλογική συζήτηση και ομόφωνα αποφασίστηκαν τα εξής:

1) Να πραγματοποιηθεί Παναιτωλοακαρνανική παράλληλη εκδήλωση την ίδια ώρα και μέρα με τα ίδια αιτήματα στις πόλεις Ναύπακτο-Μεσολόγγι –Αγρίνιο

2) Να ζητηθεί συνάντηση με τους Δήμαρχους των τριών πόλεων με πρόθεση να βγει κοινό διεκδικητικό πλαίσιο ( αποσύνδεση των Νοσοκομείων Αγρινίου –Μεσολογγίου , πρόσληψη Ιατρών και προσωπικού σε όλες τις Δομές κ.α) για την αναβάθμιση των Δομών Υγείας στο Νομό.

3) Να αναρτηθούν πανό σε σημεία των πόλεων τα οποία να αναδεικνύουν την κατάσταση των Δομών Υγείας.

4) Τέλος συμφωνήθηκε από όλους τους φορείς να ενημερώσουν-δραστηριοποιήσουν τα μέλη τους προκειμένου να είναι αποτελεσματικές οι ανωτέρω ενέργειες.