META Υγειονομικών Χίου: «Κρεῖττον τό σιγᾶν τοῦ λαλεῖν», κ. Μηταράκη

23

Μετά την αποκάλυψη ότι τον περασμένο Σεπτέμβρη (2014) απολυθήκαν 6 γιατροί του ΠΕΔΥ – η οποία απόλυση , όλως τυχαία τους κοινοποιήθηκε τον Μάρτη του 2015- φάνηκε για άλλη μια φορά η σκληρή πολιτική των μνημονίων που άφησε ολόκληρες περιοχές στο Νομό χωρίς γιατρό (Αμάνη), και το ΠΕΔΥ να μην μπορεί να εξυπηρετήσει τους ασφαλισμένους.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, εμφανίζεται ο «μαϊντανός» των τηλεπαραθύρων, ο υποστηρικτής αυτής της πολιτικής και δημιουργός των προβλημάτων και στην υγεία στο νομό μας , ο κ. Μηταράκης και κάνει Επερώτηση στη Βουλή για το ΠΕΔΥ.

Περισσεύει το θράσος σας, κ. Μηταράκη, να ζητάτε ενημέρωση και ευθύνες από την νυν κυβέρνηση για ένα πρόβλημα που δημιουργήσατε εσείς και η τέως κυβέρνηση σας. Θα σας συμβουλεύαμε, κ Μηταράκη , την επόμενη φορά που θα θελήσετε να κάνετε Επερώτηση για ένα πρόβλημα που δημιουργήσατε εσείς, πριν πάτε στην Βουλή, περάστε πρώτα από την Συγγρού. Εκεί θα σας την απαντήσουν αμέσως οι ίδιοι ενορχηστρωτές αυτής της πολιτικής και των δεινών που βιώνει ο Ελληνικός λαός.

Και μπορεί εσείς, κ. Μηταράκη, να έχετε επιλεκτική μνήμη. Εμείς και ο Ελληνικός λαός όμως δεν έχουμε.

Δεν ξεχνάμε όλους αυτούς που με τις μνημονιακές δεσμεύσεις και τις πολιτικές υποτέλειας, ρήμαξαν τη χώρα και το Νομό μας. Δεν εθελοτυφλούμε μπροστά στην ταλαιπωρία που βιώνουν οι χρήστες υγείας στο νομό μας, εξαιτίας σας.

Και ως απάντηση ένα μόνο έχουμε να πούμε: «Κρεῖττον τό σιγᾶν τοῦ λαλεῖν», κ. Μηταράκη.

Χίος, 16/4/15