Επίσχεση Εργασίας από 22 Ιουνίου στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου

Με επιστολή του προς τον διοικητή του Νοσοκομείου η οποία κοινοποιείται και στους διευθυντές των κλινικών ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου κάνει γνωστό ότι από τις 22 Ιουνίου οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου που παραμένουν απλήρωτοι, για τις πρόσθετες αμοιβές του 2015, ξεκινούν επίσχεση Εργασίας.

Στο έγγραφο που απέστειλαν στη Διοίκηση του Νοσοκομείου αναφέρουν:

Σε συνέχεια του από 9/6/2015 εγγράφου μας σχετικά με την επίσχεση εργασίας, σας ενημερώνουμε ότι -όπως αντιληφθήκαμε- ουδέν νεώτερο δεν υπάρχει σχετικά με την καταβολή των πρόσθετων αμοιβών που οφείλονται στο προσωπικό του Νοσοκομείου για αργίες, νυχτερινά, υπερωρίες από τον Ιανουάριο του205, παρά το ότι τα σχετικά κονδύλια έχουν μπει περικομμένα κατά 20% στο λογαριαμό του Νοσοκομείου, αλλά δεν έχει προχωρήσει η διαδικασία τροποποίησης του προϋπολογισμού, με αποτέλεσμα να είναι ακόμη άγνωστο πότε θα γίνει η αποπληρωμή των δεδουλευμένων.

Συνεπώς ως σύλλογος εργαζομένων θα προχωρήσουμε σε επίσχεση εργασίας έως ότου καταβληθούν τα δεδουλευμένα, με έναρξη της επίσχεσης εργασίας από τη Δευτέρα 22/6/2015 και επανεξέταση της στάσης μας ανάλογα με τις εξελίξεις.

Το προσωπικό στο οποίο οφείλονται δεδουμένα και το οποία θα βρίσκεται σε επίσχεση εργασίας, θα έρχεται στο Νοσοκομείο κανονικά, αλλά θα εξυπηρετεί μόνο τα επείγοντα περιστατικά και όχι πργραμματισμένα ραντεβού και τακτικά χειρουργεία.

Για το ΔΣ

ο πρόεδρος ο Γ. Γραμματέας

Γ. ΜανουσάκηςK.Κοκολάκης