Την απομάκρυνση του Αν. Διοικητή ζητούν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Μεσολογγίου

26
νοσοκομείο μεσολογγίου

Την άμεση απομάκυνση του Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσκομείου ζητούν από το Υπ. Υγείας με ομόφωνη απόφαση της Γενικής τους Συνέλευσης οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Μεσολογγίου.

Οι εργαζόμενοι κατηγορούν τον Αν διοικητή για αυθαίρετες μετακινήσεις προσωπικού και μεταφορά κλινικών, παραβιάσεις της εργατικής νομοθεσίας και γενικότερα ότι διαταράσει με τις ενέργειές του τις εργασιακές σχέσεις και την ομαλή λειτουργία του Νοσκοκομείου. Οι εργαζόμενοι προειδοποιούν ότι αν δεν προχωρήσει το Υπουργείου Υγείας στην αντικατάστασή του θα προχωρήσουν σε κατάληψη από τις αρχές Νοεμβρίου.

Δείτε το ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων. 

ΨΗΦΙΣΜΑ -ΑΠΟΦΑΣΗ

Γενικής Συνέλευσης 19/10/2015

Τον Αν. Διοικητή του Νοσοκομείου Μεσολογγίου  που:

·        Ζητάει να μεταφερθούν Τμήματα της Διοικητικής Υπηρεσίας και Κλινικές του Νοσοκομείου Μεσολογγίου στο Νοσοκομείο Αγρινίου

·        Παραβιάζει την εργατική  Νομοθεσία….

·         Διαταράσει τις εργασιακές σχέσεις  όλων των βαθμίδων σε καθημερινό επίπεδο…..

·        Δεν πειθαρχεί σε αποφάσεις των ανωτέρων του (6ης ΥΠΕ)….

Θα τον αφήσουμε να αποτελειώσει την καταστροφή του Νοσοκομείου μας;

Από την αρχή της παρουσίας του στο Νοσοκομείο μας οι ενέργειες του  έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα .Έχουμε δημοσιοποιήσει αναρίθμητες  φορές τα ζητήματα αυτά. Φτάσαμε μάλιστα  στο σημείο ο ίδιος ο υπουργός  να χαρακτηρίζει την διοίκηση του ως ανίκανη και να ζητά την παραίτηση του!  Παρόλα αυτά ο ίδιος παραμένει μέχρι σήμερα στη θέση του, συνεχίζει την ίδια πρακτική απαξίωσης των πάντων και οδηγεί τα πράγματα σε έκρυθμες καταστάσεις στοχεύοντας  προφανώς  στη διάλυση των πάντων ώστε να έρθει ως τετελεσμένο η υποβάθμιση και στη συνεχεία η συρρίκνωση του Νοσοκομείου μας .

Επειδή πλέον «έφτασε ο κόμπος στο χτένι», ο Σύλλογος Εργαζομένων  σε Εκτακτη Γενική Συνέλευση   παρουσία  μελών της Ε.Ε. της ΠΟΕΔΗΝ, αποφασίσε ΟΜΟΦΩΝΑ να ζητήσει την άμεση απομάκρυνση  του, δίνοντας περιθώριο στα αρμόδια όργανα  (6η ΥΠΕ, Υπουργείο Υγείας) εως 2/11  διαφορετικά θα προχωρήσουμε σε κατάληψη διαρκείας.                                              

           ΤΟ   Δ.Σ.