Με το σωματείο εργαζομένων του Νοσοκομείου Χανίων τα έβαλε ο Π. Πολάκης

POLAKIS

Με το σωματείο εργαζομένων του Νοσοκομείου Χανίων τα έβαλε ο αν. υπουργός υγείας Π. Πολάκης, που εκλέγεται στο νομό Χανίων.

Αιτία ήταν το ότι το σωματείο διέψευσε τη Διοίκηση της ΥΠΕ Κρήτης που ισχυριστηκε ότι δεν έχουν κλείσει κλίνες ΜΕΘ στα Χανιά (ενώ έχουν κλείσει 2), ενώ κατήγγειλε την προσπάθεια μονομερούς ρουσφετολογικής μετακίνησης νοσηλευτικού προσωπικού από το Νοσ. Χανίων προς άλλη περιοχή της χώρας (δείτε ΕΔΩ).

Ο Π. Πολάκης απάντησε ότι τελικά έκοψε το επιχειρούμενο ρουσφέτι χωρίς να πει κουβέντα για το ποιοι το επιχείρησαν και χωρίς να σχολιάσει ούτε στο ελάχιστο το κλείσιμο των 2 κλινών ΜΕΘ (αν και είναι και ενατικολόγος…) , ούτε τις ανακριβείς ανακοινώσεις της διοίκησης της ΔΥΠΕ Κρήτης. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να δηλώσει ότι του «προκαλεί αποτροπιασμό η διαπίστωση πως συνδικαλιστές, ελάχιστοι ευτυχώς, στρεβλώνουν ή αποκρύπτουν την αλήθεια προκειμένου να καλλιεργήσουν κλίμα καταστροφής και ισοπέδωσης.» (Δείτε ΕΔΩ).

Το σωματείο απάντησε επαναφέροντας το ζήτημα με τις κλειστές κλίνες ΜΕΘ και τις ανακρίβειες της ΔΥΠΕ (για τα οποία ο Π. Πολάκης δεν είπε ούτε κουβέντα). Ακόμη το σωματείο ανέφερε ότι υπάρχει μόνο η προσωρινή μονομερής ανάκληση της επιχειρούμενης μετακίνησης και τόνισε ότι την ίδια στιγμή στο Νοσοκομείο Χανίων οφείλονται χιλιάδες ρεπό και δεδουλευμένα στους εργαζόμενους (δείτε ΕΔΩ)