Εργαζόμενοι ΓΝ Μεσολογγίου: «Σκυλεύουν» το νοσοκομείο, με σκοπό να του βάλουν λουκέτο

Δριμύ κατηγορώ κατά της διοίκησης της 6ης ΥΠΕ και του διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίουεξαπολύει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΓΝ Μεσολογγίου, με αφορμή μετακινήσεις υπαλλήλων σε άλλα νοσοκομεία. Όπως αναφέρει, σε δύο ανακοινώσεις του, οι ενέργειές τους έχουν ως σκοπό την υποβάθμιση του νοσοκομείου, με απώτερω στόχο, το κλείσιμό του.

Το γεγονός αυτό που έρχεται μετά την απομάκρυνση του υποδιοικητή του ΓΝ Μεσολογγίου, έπειτα από κινητοποιήσεις εργαζομένων, αποδεικνύει ότι η συρρίκνωση του συγκεκριμένου νοσοκομείου είναι θέμα και πολιτικών αποφάσεων, και όχι μόνο προσώπων.

Οι εργαζόμενοι στο ΓΝ Μεσαλογγίου, τέλος,  καλούν τους υπεύθυνους να αποσύρουν άμεσα τις αποφάσεις τους, ενώ απευθυνόμενος προς την τοπική κοινωνία την καλεί να ξεσηκωθεί και να εμποδίσει τα σχέδιά τους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ (26-11-15)


Μόλις μια εβδομάδα μετά την αποπομπή του κ. Κυριακόπουλου από τη διοίκηση της Μονάδας μας, η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ προχώρησε σε μετακίνηση συναδέλφου από εμάς προς άλλη υπηρεσία στη Πάτρα συνεχίζοντας την αποδυνάμωση του Νοσοκομείου μας.

Όλο το διάστημα που μεσολάβησε με συνεχείς επαφές μας προσπαθούσαμε να αποδείξουμε το αυτονόητο, ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ αυτής της μετακίνησης. Κάτι που ήρθαν να επιβεβαιώσουν και έγγραφα του Διοικητή του Νοσ. Αιτ/νιας για τα προβλήματα που δημιουργούνται στη λειτουργία της Διοικητικής Υπηρεσίας μας. Δυστυχώς μιλάμε σε ‘ώτα μη ακουόντων’, οι οποίοι συνεχίζουν μια πολιτική αφαίμαξης του Νοσοκομείου μας που την έχουμε ζήσει πολλές φορές στο παρελθόν (ειδικά μετά τη περιβόητη συνένωση του Νοσοκομείου μας με το Αγρίνιο).

Ως Σύλλογος:

– Καταγγέλλουμε αυτή την τακτική

– Ζητάμε την ανάκληση της μετακίνησης αυτής όπως και των προηγούμενων

– Δηλώνουμε ότι θα είμαστε με κάθε τρόπο απέναντι σε όσους νομίζουν ότι μπορούν με τη λογική της αφαίμαξης να οδηγήσουν και παγιώσουν καθεστώς υποβάθμισης του Νοσοκομείου μας ,για να εφαρμόσουν τις πολιτικές υγείας που έχουν δεσμευτεί .

– Καλούμε όλους σε συνεχή κινητοποίηση μέχρι να πετύχουμε

την ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ και την ΑΝΑΤΡΟΠΗ
ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΜΑΣ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ (25-11-15)
ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ


Πριν ακόμη στεγνώσει το μελάνι της προηγούμενης καταγγελίας μας ήρθε στο Νοσοκομείο μας φύλλο νέας μετακίνησης υπαλλήλου, προς το Αγρίνιο αυτή τη φορά.

Το νέο έγκλημα το υπογράφει ο κος Βλάχος. Αυτός ο ανεκδιήγητος κος Διοικητής, ο οποίος μια εβδομάδα πριν έστελνε στην 6η ΥΠΕ έγγραφο για την οριακή κατάσταση που επικρατεί στη Διοικητική Υπηρεσία του Νοσοκομείου μας, σήμερα έρχεται και μετακινεί ο ίδιος άλλη μια υπάλληλο!!!

Η μόνη λέξη που ταιριάζει είναι ….. ΝΤΡΟΠΗ!!!!!

Όσοι νομίζουν ότι μπορούν να σκυλεύουν πάνω στο Νοσοκομείο μας εφαρμόζοντας το σχέδιο τους κάνουν μεγάλο λάθος.

Καλούμε τους υπευθύνους;;;; στην ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΥΤΩΝ και κυρίως την τοπική κοινωνία να ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.