ΑΔΕΔΥ: Συσκέψεις με Ομοσπονδίες, επιστημονικούς και επαγγελματικούς φορείς για το ασφαλιστικό, Δευτέρα 11/1

Με θέμα «Προετοιμασία πολύμορφων κινητοποιήσεων για την ανατροπή της προωθούμενης κατεδάφισης του ασφαλιστικού συστήματος», η εκτελεστική επιτροπή της ΑΔΕΔΥ καλεί σεσύσκεψη τις Ομοσπονδίες και τα διοικητικά συμβούλια των Α/βάθμιων Σωματείων της Αττικής, τη Δευτέρα11 Γενάρη, ώρα 13:30, στο ξενοδοχείο «Amalia Hotel» (λεωφ. Βασιλίσσης Αμαλίας 10).

Όπως υπογραμμίζει στο σχετικό της κάλεσμα, «οι Ομοσπονδίες καλούνται να ενημερώσουν τα Δ.Σ. των σωματείων – μελών τους στο λεκανοπέδιο για συμμετοχή στην παραπάνω σύσκεψη. Η παρουσία σας κρίνεται απολύτως απαραίτητη».

Πρόσκληση σε σύσκεψη προς τον πρόεδρο και τα μέλη διοικήσεων
Κοινωνικών Επιστημονικών και Επαγγελματικών Φορέων Δευτέρα

Νωρίτερα, στις 11.00, στα γραφεία της ΑΔΕΔΥ (Φιλελλήνων και Ψύλλα 2), θα πραγματοποιηθεί ανάλογη σύσκεψη με τους εκπροσώπους των επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων. Ήδη η εκτελεστική επιτροπή της ΑΔΕΔΥ απέστειλε σχετική πρόσκληση στους φορείς*, στους οποίους και σημειώνει ότι τους καλεί σε σύσκεψη «για να συναποφασίσουμε το κοινό πρόγραμμα των αναγκαίων κινητοποιήσεων μας για το επόμενο διάστημα».

Όπως αναφέρει στην επιστολή της, «εκτιμά ότι μπροστά στην επιχείρηση πλήρους κατεδάφισης του συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης απαιτείται να προχωρήσουμε στη συγκρότηση ενός ευρύτατου μετώπου συνδικαλιστικών, κοινωνικών, επαγγελματικών, επιστημονικών και συνταξιουχικών οργανώσεων με στόχο την υπεράσπιση του Δημοσίου και κοινωνικού χαρακτήρα της Ασφάλισης».


* Πίνακας Αποδεκτών:

1. ΓΣΕΕ

2. ΓΕΩΤΕΕ

3. ΓΣΕΒΕΕ

4. ΔΣΑ

5. ΕΚΑ

6. ΕΣΕΕ

7. ΕΟΟ

8. ΤΕΕ

9. ΟΕΕ

10. ΠΙΣ

11. ΠΦΣ

12. ΦΣΑ

13. ΠΟΠΣ

14. ΠΕΣΕΚ

15. ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

16. ΕΣΗΕΑ