Μεσολόγγι: Χωρίς τυπωμένες ακτινογραφίες οι ασθενείς του νοσοκομείου λόγω βλάβης του ακτινολογικού

27
nos mesologgiou

nos mesologgiouΧωρίς ακτινολογικό εργαστήριο είναι εδώ και αρκετές ημέρες το νοσοκομείο Μεσολογγίου αφού στο εργαστήριο του ισογείου το μηχάνημα δεν έχει φιλμ, ενώ στο εργαστήριο του υπογείου, υπάρχει φιλμ αλλά έχει πάθει βλάβη το μηχάνημα.

Αποτέλεσμα αυτού είναι να μην υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης ακτινογραφιών και οι γιατροί να αναγκάζονται να δουν τα ευρήματα των ασθενών τους μόνο στην οθόνη του υπολογιστή. Αυτό σημαίνει ότι ο ασθενής δεν μπορεί να πάρει την ακτινογραφία για το αρχείο του ιστορικού υγείας του.

Οι εκτυπώσεις που γίνονται είναι ελάχιστες και μόνο σε πολύ σοβαρές περιπτώσεις με τον κίνδυνο να υποστεί ολοκληρωτική βλάβη το μηχάνημα.

Επισκευή και προμήθεια φιλμ δεν φαίνεται να γίνεται άμεσα, καθώς δεν έχει υπογραφεί σύμβαση με τον εκπρόσωπο της εταιρείας που επισκευάζει τα μηχανήματα, οπότε θα προτιμηθούν πρώτα όσοι έχουν υπογράψει σύμβαση και όποτε έχουν διαθέσιμο χρόνο οι τεχνικοί θα επισκεφθούν και το νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Το θετικό είναι ότι κάθε μήνα καλύπτονται πέντε εφημερίες επιπλέον στον ακτινολογικό τομέα από μια γιατρό που έρχεται από νοσοκομείο της Πάτρας στο Μεσολόγγι.

Πηγή: ΑΙΧΜΗnews

Προηγούμενο άρθροΈτσι πολεμά τη διαφθορά η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας;
Επόμενο άρθροΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ: Κάλεσμα ΜΕΤΑ για τα παλλαϊκά συλλαλητήρια κατά του νέου ασφαλιστικού