Κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ στο Υπ. Οικονομικών για το ασφαλιστικό

Παράσταση Διοικητικών Συμβουλίων στο Υπ. Οικονομικών προγραμματίζει για την Τρίτη 26/1 στις 12 το μεσημέρι η ΠΟΕΔΗΝ αντιδρώντας στο αντιασφαλιστικό σχέδιο της Κυβέρνησης. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

Προγραμματίζουμε ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΚΑΤΑΛΗΨΗ, των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων και Εργαζομένων των Σωματείων της Αττικής, την ΤΡΙΤΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 έξω από το Υπουργείο Οικονομικών (ΝΙΚΗΣ 5-7 )στις 12 το μεσημέρι.

Δ Ι Α Μ Α Ρ Τ Υ Ρ Ο Μ Α Σ Τ Ε

• Ενάντια στην προωθούμενη μεταρρύθμιση της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
• ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΜΕΙΩΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΤΑ Β.Α.Ε.

Α Γ Ω Ν Ι Ζ Ο Μ Α Σ Τ Ε ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ:

 ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣü
 ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΝ ΜΙΣΘΩΝ
ü

Στη συγκέντρωση καλεί με ανακοίνωσή της και η ΑΔΕΔΥ.

Δείτε το κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. με απόφαση του Γενικού Συμβουλίου στηρίζει, συντονίζει και ενισχύει όλες τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες των μελών της (Ομοσπονδιών και Νομαρχιακών Τμημάτων) για την αντιμετώπιση των οξυμένων προβλημάτων των εργαζομένων στο Δημόσιο.

Το τρίτο μνημόνιο της συγκυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ., έρχεται να αποτελειώσει ότι απέμεινε από τα Δημόσια κοινωνικά αγαθά και δικαιώματα από τα δύο πρώτα των Κυβερνήσεων ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Ν.Δ.

Με το βλέμμα στραμμένο στις 4 Φεβρουαρίου 2016 αλλά και στην κλιμάκωση που θα ακολουθήσει για την υπεράσπιση της Κοινωνικής Ασφάλισης, καλούμε τα συνδικαλιστικά στελέχη σε Συγκέντρωση – Κατάληψη την Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016, στις 12:00, έξω από το Υπουργείο Οικονομικών (Νίκης 5-7), για να στηρίξουν την πρωτοβουλία της Π.Ο.Ε.Δ.Η.Ν.

Η διαμαρτυρία αφορά στην προωθούμενη αντιασφαλιστική μεταρρύθμιση και στις μειώσεις μισθών και επιδομάτων με το Νέο Μισθολόγιο.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.