Παρ όλα αυτά σας καλωσορίζουμε και σας ευχόμαστε επιτυχία στο έργο σας….

nos mytiliis

Ένα σχόλιο σχετικά με την ανάληψη καθηκόντων από τη νέα διοικήτρια του Νοσοκομείου Μυτιλήνης

του Χαράλαμπου Μαλλιάκα

Παρόλο που η νέα μας διοικήτρια κ Ζερβού δήλωσε «αριστερή» υπέγραψε την πρώτη » απ ευθείας ανάθεση» σύμβαση φύλαξη αφήνοντας αιχμές για καθυστερήσεις απ τους προηγούμενους. Το θετικό σ αυτή την υπόθεση είναι ότι το χρονικό διάστημα είναι 2 μήνες οπότε μπορεί να υπάρξει μια περίοδος χάριτος και σαν καλωσόρισμα στην νέα διοικήτρια. Πολύ όμως θα θέλαμε να μάθουμε σε τι και σε ποιους οφείλεται η ολιγωρία ώστε να βρεθεί η νέα διοικήτρια με το μαχαίρι στο λαιμό.

Στα επιμέρους ζητήματα που τέθηκαν απ το ΔΣ του συλλόγου και αφορούν τους εργαζόμενους και την δημοσιά Υγεία έδειξε ενδιαφέρον και αυτό μένουμε άσωτου ενημερωθεί.

Το πρότερο της παρελθόν σαν εργαζομένη σε δημόσιο νοσοκομείο αλλά και η συνδικαλιστική της δράση είναι θετικό σημείο για την αμφιτεροπλευρη συνεργασία της με τους εργαζόμενους με γνώμονα την καλύτερη παροχή δημοσίας υγείας στους Λεσβίους πολίτες και την διατήρηση σε καλό επίπεδο των εργασιακών δικαιωμάτων και του βιοτικού επίπεδου αλλά και την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων του νοσοκομείου Μυτιλήνης.

Τέθηκαν δε ζητήματα για τους εργαζόμενους των ελαστικών μορφών εργασίας που αυξάνονται και πληθαίνουν στα δημοσιά νοσοκομεία .

Ο υπογράφων εύχομαι ειλικρινά καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της κ θα τολμούσα λόγω της πολύχρονης υπηρεσίας στον χώρο της υγείας να της δώσω μια συμβουλή. Για να πετύχει αυτό το έργο πρέπει η πόρτα του γραφείου της να μείνει ερμητικά κλειστή στους αυλοκόλακες και στους κάθε λογής σαλίγκαρους που έρπουν και γλύφουν. Αυτό της το τόνισα και κατ ίδιαν στη συνάντηση που είχαμε.

Μαλλιάκας Χαράλαμπος
Ταμίας Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Μυτιλήνης