«Θερμή» υποδοχή στον Πολάκη από τους κατοίκους της Ιεράπετρας

«Θερμή» υποδοχή επιφύλαξαν εκατοντάδες κάτοικοι της Ιεράπετρας καθώς και σωματεία εργαζομένων από Νοσοκομεία της Κρήτης  στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, ο οποίος έφτασε το πρωί στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

 

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για την εγκατάλειψη του Νοσοκομείου και την αδιαφορία του Υπουργείου να δώσει λύσεις στα χρονίζοντα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Οι κάτοικοι της περιοχής του την είχαν «στήσει» και μόλις ο υπουργός πλησίασε την είσοδο του νοσοκομείου, εξαγριωμένοι άρχισαν τα συνθήματα, τις αποδοκιμασίες και κινήθηκαν κατά του Υπουργού.

Κεντρικό σύνθημα ήταν το «κάτω τα χέρια από το Νοσοκομείο» ενώ δεν έλειψαν και σκωπτικά όπως «άσε τις μαγκιές Υπουργέ Πολάκη έγινες της Μέρκελ το πιο καλό τσιράκι»

Όπως ήταν αναμενόμενο, επικράτησε αναστάτωση στο σημείο με τον υπουργό να μπαίνει με την προστασία δεκάδων αστυνομικών κακήν κακώς μέσα στο κτήριο του νοσοκομείου.

Ο αναπληρωτής υπουργός βρέθηκε στο νοσοκομείο για σύσκεψη με θεσμικά όργανα και εργαζόμενους του νοσοκομείου, αλλά και φορείς της Ιεράπετρας. Κατά την αποχώρηση του από το νοσοκομείο, κάτοικοι της περιοχής αποδοκίμασαν εκ νέου τον υπουργό με έντονο τρόπο, ζητώντας άμεσες λύσεις για τα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν τα τελευταία χρόνια το νοσοκομείο τους. 

Δείτε εδώ σχετικό video