Για ρουσφετολογικές μετακινήσεις και εξυπηρετήσεις ημετέρων κατηγορεί την 5η ΔΥΠΕ ο Σ.Ε. Νοσοκομείου Λιβαδειάς

nos livadeias

Δελτίο τύπου εξέδωσε το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς με το οποίο κατηγορεί τη διοίκηση της 5ης ΥΠΕ για απαίτηση μετακίνησης νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού με τρίμηνες μετακινήσεις ή μόνιμες μετατάξεις από το Νοσοκομείο Λιβαδιάς προς άλλα Νοσοκομεία. Δείτε την ανακοίνωση αναλυτικά:

Για άλλη μια φορά η διοίκηση της 5ης Υ.ΠΕ. καταστρατηγεί κάθε όριο ασφαλούς λειτουργίας νοσηλευτικών μονάδων, ζητώντας να μετακινηθούν εν μέσω καλοκαιριού από το νοσοκομείο Λιβαδειάς νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό με τρίμηνες μετακινήσεις ή με μόνιμες μετατάξεις προς αλλά νοσοκομεία της επικράτειας, αδιαφορώντας για την παροχή ασφαλούς νοσηλευτικής φροντίδας των πολιτών της Βοιωτίας.

Έχουμε επισημάνει πολλές φορές την απαξίωση και την άνιση μεταχείριση του νοσοκομείου μας, αφού αποτελούμε δεξαμενή ιατρικού νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού.

Η διοίκηση της 5ης Υ.ΠΕ. με την τακτική να υποκύπτει στις ρουσφετολογικές μετακινήσεις και στις εξυπηρετήσεις ημετέρων, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια το νοσοκομείο μας σε συρρίκνωση των δομών του, με επακόλουθο την κατάρρευσή του, αδιαφορώντας για την δική μας υποστελέχωση και την ποιότητα των υγειονομικών παροχών του Βοιωτού πολίτη.

Πόσο ακόμη το νοσοκομείο θα λειτουργεί χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες του προσωπικού, με απλήρωτες εφημερίες και χωρίς ρεπό?
Η κατάσταση είναι μη διαχείριση και τα προβλήματα συσσωρεύονται
Η διοίκηση της 5ης ΥΠΕ ας αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της.

Το Δ.Σ

Από το ιστολόγιο του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Λιβαδειάς