Στα «κρυφά» τώρα οι επισκέψεις στα Νοσοκομεία

Ο κ. Πολάκης, εκτός των άλλων, φροντίζει μέσωfbνα ενημερώνει, «κατόπιν εορτής» βεβαίως, για τις επικοινωνιακού χαρακτήρα επισκέψεις του στα Νοσοκομεία.

Τελευταίο παράδειγμα αυτής της τακτικής είναι η επίσκεψη Κυριακή απόγευμα !!! στα νέα χειρουργεία του Ευαγγελισμού. Είχε προηγηθεί η επίσκεψη στο Νοσοκομείο της Άρτας που πάλι έγινε «στα κρυφά» και στις οποίες φρόντισε να μην είναι παρόντες οι εργαζόμενοι και τα σωματεία.

Είναι τόσο ο φόβος φαίνεται της Κυβέρνησης και του κ. Πολάκη για τις αντιδράσεις των εργαζομένων στην μνημονιακή πολιτική της Κυβέρνησης που φροντίζει, παρά περί του αντιθέτου δηλώσεις, να γίνονται σε «αποστειρωμένο περιβάλλον».

Φαίνεται ότι η επίσκεψή του στην Ιεράπετρα και οι μαζικές αντιδράσεις που προκλήθηκαν από αυτή επέβαλλαν να αλλάξει η τακτική.

Σε κάθε περίπτωση πάντως η Κυβέρνηση δεν πρόκειται όσο και αν προσπαθεί να αλλάξει το κλίμα της αντίθεσης των εργαζομένων και της κοινωνίας στις μνημονιακές πολιτικές που εφαρμόζει.

ΥΓ.Ο κ Πολάκης εγκωμίασε τους χορηγούς ξέχασε όμως να αναφέρει ότι η έναρξη της λειτουργίας αυτών των χειρουργείων έχει συνοδευτεί από τραυματισμούς εργαζομένων από τις δυνάμεις των ΜΑΤ που εξέφραζαν τότε την αντίθεσή τους στις μνημονιακές πολιτικές της Κυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ…