Αγωνιστικό κάλεσμα στην Πρέβεζα: Όλοι την Τετάρτη στο Νοσοκομείο, έρχεται ο Πολάκης…

«Θερμή» υποδοχή ετοιμάζουν οι Πρεβεζάνοι στον Αν, Υπουργό Υγείας κ. Πολάκη την Τετάρτη στο Νοσοκομείο της Πόλης μετά από κλαλεσμα του τοπικού Σωματείου του Νοσοκομείου.

Η επίσκεψη του κ. Πολάκη έρχεται λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της κατανομής των θέσεων στις ελάχιστες προσλήψεις που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση όπου το νοσοκομείο της πόλης θα «ενισχυθεί» με μηδέν προσλήψεις αφού ακόμα και το μοναδικό άτομο το οποίο ανακοινώθηκε θα «οδεύσει» για τις ανοικτές ψυχιατρικές δομές.

Μάλλον και εδώ θα ισχύσει η κραυγή που ακούστηκε στην Ιεράπετρα. Όλοι στο Νοσοκομείο έρχεται ο Πολάκης…

Είναι χαρακτηριστικό το κάλεσμα στο facebook του προέδρου του τοπικού Σωματείου του Νοσοκομείου Στρατή Βουγέλλη προς το λαό της πόλης, ενός ανθρώπου που με πάθος εδώ και χρόνια πρωτοστατεί στον αγώνα για τη σωτηρία του Νοσοκομείου.

«ΟΛΟΙ την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016 στις 11:30 το πρωί στην αγωνιστική συγκέντρωση – υποδοχή του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κ. Παύλου Πολάκη
που διοργανώνειο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Πρέβεζαςστην αυλή του Νοσοκομείου Πρέβεζας,διεκδικώντας την ουσιαστική αναβάθμιση του Νοσοκομείου της πόλης μας.

– Διεκδικούμε την άμεση, πλήρη στελέχωση του Νοσοκομείου με μόνιμο προσωπικό.
– Διεκδικούμε την αναγκαία κρατική χρηματοδότηση του Νοσοκομείου , ώστε να μπορεί να καλύπτει πλήρως , δωρεάν , με αξιοπρέπεια και ασφάλεια τις ανάγκες σε υπηρεσίες περίθαλψης του πληθυσμού της περιοχής μας.
– Διεκδικούμε το αυτονόητο δικαίωμα του λαού μας σε υψηλού επιπέδου, αποκλειστικά δημόσιες και δωρεάν υπηρεσίες υγείας.
– Διεκδικούμε το δικαίωμα να αποκτήσει η πόλη μας μια νέα σύγχρονη κτιριακή δομή για το νοσοκομείο της .

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΣΤΙΣ 11:30 ΤΟ ΠΡΩΙ
ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ»