Με συνθήματα και αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν τον Πολάκη στο Νοσοκομείο Πρέβεζας

preveza

Με συνθήματα και αποδοκιμασίες για την εφαρμοζόμενη πολιτική στην υγεία πολίτες της Πρέβεζας και εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο υποδέχτηκαν σήμερα το μεσημέρι τον αν. υπουργό υγείας Π. Πολάκη στο Νοσοκομείο Πρέβεζας.

Video από την υποδοχή Πολάκη μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Ο Παύλος Πολάκης έφτασε στο χώρο του νοσοκομείου συνοδευόμενος από τον Βουλευτή του Σύριζα, Κώστα Μπάρκα. Στον αύλειο χώρο του νοσοκομείου τον περίμεναν μέλη του ΠΑΜΕ, μέλη του συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου αλλά και εκπρόσωποι φορέων όπου διαμαρτυρήθηκαν με συνθήματα τόσο για την κατάσταση του νοσοκομείου όσο και της υγείας γενικότερα.

Εκτός από τον Διοικητή του νοσοκομείο, ο Αναπληρωτής Υπουργός συνάντησε και το σωματείο εργαζομένων του Γ.Ν.Π.,αλλά και εκπροσώπους του ιατρικού συλλόγου Πρέβεζας.

πολακης επισκεψη 2

Ο σύλλογος εργαζομένων στο Νοσοκομείο Πρέβεζας είχε εκδώσει χθες την παρακάτω ανακοίνωση- κάλεσμα σχετικά με την επίσκεψη του αν. υπουργού υγείας στο Νοσοκομείο:

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Πρέβεζας σας καλεί την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στις 11:30 το πρωί σε αγωνιστική συγκέντρωση-υποδοχή του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ Πολάκη στην αυλή του νοσοκομείου Πρέβεζας.

-Διεκδικούμε την άμεση πλήρη στελέχωση του νοσοκομείου με μόνιμο προσωπικό και την αναγκαία κρατική χρηματοδότησή του, ώστε να μπορεί να καλύπτει πλήρως, δωρεάν, με αξιοπρέπεια και ασφάλεια τις ανάγκες σε υπηρεσίες περίθαλψης των κατοίκων της περιοχής μας.

-Διεκδικούμε το αυτονόητο δικαίωμα του λαού μας για αποκλειστικά δημόσιες, υψηλού επιπέδου και δωρεάν υπηρεσίες υγείας

-Διεκδικούμε το δικαίωμα να αποκτήσει η πόλη μια νέα κτιριακή δομή για το νοσοκομείο της

-Αντιστεκόμαστε στις πολιτικές που αποβλέπουν:

• στη συρρίκνωση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, στη συγχώνευση και κατάργηση νοσοκομείων.

• στη λειτουργία των Νοσοκομείων σαν ιδιωτικές επιχειρηματικές μονάδες.

• στην επέκταση στο ΕΣΥ των «ελαστικών» μορφών απασχόλησης

Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ!

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 11:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΑΧΗΤΙΚΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΆ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ