Διοικητής Αντικαρκινικού Νοσοκομείου απαντά ότι η αναμονή τους υπερήχους είναι 14 μήνες!

33

Είναι δεδομένη η απεγνωσμένη προσπάθεια της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας  το τελευταίο διάστημα να κάνει το άσπρο μαύρο και να παρουσιάσει ότι όσα στοιχεία δίνονται στη δημοσιότητα για την κατάσταση των Νοσοκομείων είναι ψευδή και συκοφαντικά. Βεβαίως δεν είναι εύκολο να αντιστρέψει κανείς την πραγματικότητα και γι΄αυτό υπάρχουν στιγμές που τα στελέχη της κυβέρνησης πάνω στον προπαγανδιστικό  ζήλο τους πέφτουν σε γκάφες παρουσιάζοντας θέλοντας και μη την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί σε κάποια Νοσοκομεία (για την οποία δεν ευθύνεται μόνο η σημερινή κυβέρνηση αλλά και οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ ΝΔ).

Πρόσφατα, ο διοικητής του αντικαρικινικού νοσοκομείου Θεσσαλονίκης “Θεαγένειο” Θ. Ρεβενάκης εξέδωσε ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του Υπουργείου Υγείας (δείτε ΕΔΩ), ως απάντηση δημοσιευμάτων του ημερήσιου και ηλεκτρονικού τύπου, με αφορμή το Δελτίο Τύπου της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. στις 21/09/2016.

Μεταξύ άλλων ο Θ. Ρεβενάκης (πρώην συνδικαλιστής του ΣΥΡΙΖΑ) αναφέρει: “στο Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα για τους υπερήχους η αναμονή είναι περίπου 13-14 μήνες και όχι πάνω από 2 χρόνια !

Αναρωτήθηκε άραγε ο κ. διοικητής πόσο επικίνδυνη για την πορεία της υγείας των καρκονοπαθών της Βόρειας Ελλάδας είναι η αναμονή στους υπερήχους για 14 μήνες;

Πόσο συκοφαντικό ή ψευδές είναι να αναφέρεται κάποιος σε αναμονή σε τμήμα υπερήχων αντικαρκινικού Νοσοκομείου 2 ετών αντί 14 μηνών; 

Ο κίνδυνος από την πολύμηνη καθυστέρηση για τους καρκινοπαθείς υφίσταται και στη μία περίπτωση και στην άλλη.

Αυτό που θα πρεπε να αποδεχτεί ο κ. Ρεβενάκης είναι ότι υπό τα δεσμά των μνημονίων και της τρόικας δεν μπορεί ούτε ο ίδιος, ούτε καμιά κυβέρνηση να βελτιώσει αποτελεσματικά το σύστημα υγείας της χώρας μας ώστε να μην κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές.

Τα  υπόλοιπα είναι φτηνές δικαιολογίες…

Προηγούμενο άρθροΥπηρετικές κυβερνήσεις
Επόμενο άρθροΠανελλαδική κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου