Νέο καμπανάκι κινδύνου στο Νοσοκομείο Νάουσας

25
nos-naoussas

Όχι μόνο δεν επιλύθηκαν τα προβλήματα, τα οποία το Μάρτη έφτασαν το Νοσοκομείο Νάουσας στα πρόθυρα κλεισίματος κλινικών, αλλά συνεχώς προστίθενται και άλλα, σύμφωνα με το σωματείο εργαζομένων της μονάδας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, την τελευταία εβδομάδα ήταν αδύνατον να καλυφθούν αποτελεσματικά οι εφημερίες της Παθολογικής Κλινικής, με αποτέλεσμα οι συμπολίτες μας να μετακινούνται στο Νοσοκομείο της Βέροιας, με όποιο κόστος ενέχει αυτό. Το Σωματείο συζήτησε το θέμα με την αν. διοικήτρια, η οποία προέβη σε ενέργειες για την επίλυσή του, παρόλα αυτά οι λύσεις που δίνονται είναι προσωρινές.

Οι εργαζόμενοι τονίζουν ότι παρά τις προσπάθειές τους να κρατήσουν το νοσοκομείο όρθιο, αυτό έχει αφεθεί σε πορεία συνεχούς υποβάθμισης. Αρχικά ήταν το κλείσιμο της Μαιευτικής και η υπολειτουργία της Παιδιατρικής, για να προστεθούν πλέον στη λίστα των υπολειτουργουσών κλινικών η Παθολογική και η Καρδιολογική. Οι λύσεις που χρειαζόμαστε, πρέπει να είναι άμεσες και οριστικές, καταλήγει η ανακοίνωση.