Σπανός Αλέξανδρος: Υποκριτικό ενδιαφέρον σε πρόσφορο έδαφος

37

Με αφορμή την επίσκεψη κλιμακίου της ΔΗΜΑΡ στο Νοσοκομείο Κομοτηνής

Πριν λίγες µέρες κλιµάκιο της ΔΗΜΑΡ επισκέφθηκε το νοσοκοµείο ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, συνοµίλησε µε το διοικητή του νοσοκοµείου και το συµβούλιο του συλλόγου, καταθέτοντας την αγωνία τους για το µέλλον του νοσοκοµείου και εξέΦρασε την συµπαράσταση της όσον αφορά τα προβλήµατα του χώρου.
Κατέθεσαν ( οι εκπρόσωποι της) αγωνία και ενδιαφέρον, ενώ παράλληλα στηρίζουν την τρικοµµατική κυβέρνηση, ψηΦίζοντας το µνηµόνιο και τα µέτρα που θα κλείσουν τα νοσοκοµεία και τα κέντρα υγείας σύµφωνα µε την ρητή εντολή της ΤΡΟΙΚΑΣ ( 50 νοσοκοµεία από τα 120 ).

Στο ένα χέρι το µαντήλι της ανωνίας και στο άλλο χέρι η Ψήφος υπέρ των µέτρων.
Και δεν βρέθηκε κάποιος να τους ρωτήσει:
Γιατί ψηφίζουν αυτά τα µέτρα που αποδοµούν την κοινωνία, καρατοµούν εργασιακά κεκτηµένα, σφανιάζου» τα κοινωνικά αγαθά και λεηλατούν δηµόσια και προσωπική περιουσία (φόροι – χαράτσια ), ενώ παράλληλα προβάλουν µια προσχηµατική και προϋληµένη διαφωνία πάνω σε κάποια εργασιακά.
Αυτά τα µέτρα θα αποτελέσουν ταφόπλακα και θα µας γυρίσουν πολλά χρόνια πίσω εµάς και τα παιδιά µας.
Φίλες και φίλοι εµείς θα συγκρουστούµε µε όλη αυτή την παρέα που κρύβει τα στικάκια µε τα 2000 ονόµατα και έχει καταντήσει τα παιδιά µας εν δυνάµει οικονοµικούς µετανάστες, ψαλιδίζει τις χαµηλές συντάξεις και κόβει τα φάρµακα των ασφαλισµένων.
Αυτές λοιπόν τις δυνάµεις µε αυτές τις πολιτικές ΕΣΕΙΣ τις στηρίζετε ένθεν και ένθεν.
ΕΣΕΙΣ συνοµιλείτε µαζί τους, δίνοντάς τους πρόσφορο έδαΦος , ρίχνοντας νερό στο µύλο τους, που κινεί και ετοιµάζει τα χειρότερα.
Εµείς θα είµαστε απέναντι θα συγκρουστούµε µε όλους αυτούς, πριν και µετά τις εκλογές, γιατί αυτά τα προστάγµατα υπηρετούµε και αυτό το χρέος έχουµε απέναντι στην κοινωνία και στην ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ

Προηγούμενο άρθροΑποτελέσματα έρευνας δείχνουν τρομακτική αύξηση των ανασφάλιστων
Επόμενο άρθροΣύλλογος Νοσοκομείου Πρέβεζας:Να πάρουμε πίσω τη ζωή που μας έχουν κλέψει