Στο ΑΡΜΑ πλέον η «κάρτα επισκέπτη» στο γραφείο υπουργού

31

Την ευθύνη για το κλείσιμο των ραντεβού με τους Υπουργούς και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Υγείας με συνδικαλιστές και σωματεία έχει αναλάβει φαίνεται το φιλοκυβερνητικό ΑΡΜΑ στην ΠΟΕΔΗΝ.

Όπως προκύπτει από δημοσίευμα στον τοπικό τύπο της Κομοτηνής (δείτε ΕΔΩ)το στέλεχος της φιλοκυβερνητικής παράταξης Αλέξανδρος Σπανός έκλεισε ραντεβού και με την παρουσία στελεχών του ΑΡΜΑτος συναντήθηκε με τον Υπ. Υγείας κ. Ξανθό.

Σύμφωνα μάλιστα με το ίδιο δημοσίευμα «κατόπιν των δικών του ενεργειών» ο κ. Σπανός πήρε διαβεβαιώσεις για νέες προσλήψεις προσωπικού καθώς και για επίλυση διάφορων προβλημάτων του Νοσοκομείο του.

Φαίνεται ότι η ηγεσία του ΑΡΜΑτος απέκτησε πλέον την πολυπόθητη «κάρτα εισόδου» στο γραφείο του υπουργού με στόχο την διεκπεραίωση των διάφορων αιτημάτων που τίθενται από πρόσωπα που διάκειται φιλικά προς την κυβέρνηση.

Ξέχασαν τα ηγετικά στελέχη του ΑΡΜΑτος ότι ήταν αυτά που το προηγούμενο χρονικό διάστημα κατηγορούσαν συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ ότι λειτουργούσαν ως το μακρύ χέρι του Υπουργείου έχοντας διασφαλίσει ελεύθερη πρόσβαση σε αυτό μέσω της «κάρτας επισκέπτη» στο γραφείο υπουργού.

Οι καιροί άλλαξαν και η ηγεσία του ΑΡΜΑτος ανέλαβε πλέον αυτό το άχαρο ρόλο. Δυστυχώς γι αυτή κάποιοι «απρόσεκτοι», προκειμένου να ανέβουν στο κομματικό ακροατήριο, δημοσιοποιούν αυτές τις συναντήσεις και την εκθέτουν δημοσίως.

Προηγούμενο άρθροΔιαψεύδουν τον Πολάκη τα επίσημα στοιχεία του Μητρώου Μισθοδοτούμενων από το Ελληνικό Δημόσιο
Επόμενο άρθρο“Το Νοσοκομείο Κεφαλονιάς στέκεται όρθιο χάρη στο φιλότιμο και στην υπερπροσπάθεια των εργαζομένων”