Σωματείο Νοσοκομείου ΚΑΤ: Απαράδεκτη και προκλητική η στάση του Αν. Διοικητή του ΕΚΑ

33

Με κάθε τρόπο, προσπαθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιστρατεύοντας όλο τον κρατικό μηχανισμό να επιβάλλει την εφαρμογή της αντιδραστικής αξιολόγησης.

Μετά από τις κάθε είδους απειλές, τα στελέχη σε διατεταγμένη υπηρεσία τρομοκράτησης και παραπληροφόρησης  έρχεται τώρα και η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ !

Όπως μας κατήγγειλε η ίδια η εργαζόμενη, που είναι μέλος του Σωματείου μας, ενώ είχε ήδη δηλώσει  (με ατομική της δήλωση και με την μη υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης) την συμμετοχή της στην ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ από κάθε διαδικασία της αξιολόγησης της επιδόθηκε κλήση σε συνέντευξη για την αξιολόγηση από την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ !!!

Καταγγέλλουμε την αυταρχική  απαράδεκτη και προκλητική πρακτική του Αναπληρωτή Διοικητή του ΕΚΑ να εκβιάσει την συμμετοχή στην αντιδραστική αξιολόγηση, απαιτώντας πρακτικά δήλωση νομιμοφροσύνης, πειθαναγκασμού και υποταγής και μάλιστα με τον αστυνομικό στην πόρτα. Ενέργειες σαν και αυτή ευθέως παραπέμπουν σε άλλες εποχές.

Χαιρετίζουμε την στάση της συναδέλφισσας που δεν υπέκυψε στην τρομοκρατία της διοίκησης.

Συνάδελφοι Ψηλά το κεφάλι !    Η απεργία μας συνεχίζεται χωρίς καμιά διακοπή και όλοι οι συνάδελφοι απεργοί καλύπτονται απόλυτα και δεν έχουν καμιά υποχρέωση για παροχή αυτής ή άλλης υπηρεσίας που σχετίζεται με τη διαδικασία της αξιολόγησης δομών και προσωπικού.

ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΣΤΕ

ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝΟΥΝ

Έχουμε μπόλικη εμπειρία από την αγωνιστική ακύρωση και των 2 προηγούμενων αξιολογήσεων.

Να τη χρησιμοποιήσουμε και μαζί την ενότητα μας για να βάλουμε τη δικιά μας σφραγίδα στις εξελίξεις.

Να μη δεχτούμε να συνυπογράψουμε τη χαριστική βολή που δίνεται στο δημόσιο σύστημα Υγείας,

Να ακυρώσουμε την ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗ  ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

 

Το ΔΣ του Σωματείου