Μα τι άνθρωποι είναι αυτοί;

74

Η διοίκηση του Νοσοκομείου Έδεσσας στις 6/12/2020 εξέδωσε ανακοίνωση (δείτε ΕΔΩ) με την οποία απαντά σε θέματα που θίχτηκαν σε συνέντευξη της προέδρου του σωματείου εργαζομένων Νοσοκομείου Έδεσσας σε τοπική εφημερίδα. Η ανακοίνωση της διοίκησης του Νοσοκομείου Έδεσσας κλείνει με τα παρακάτω:

Επίσης εύλογα ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι η υπάλληλος κ. Σταυρουλάκη όντας απούσα το τελευταίο διάστημα (τις τελευταίες 20 μέρες) από την υπηρεσία, προβαίνει σε αυτές τις αναφορές οι οποίες διασπείρουν ψευδείς πληροφορίες με αποτέλεσμα όχι μόνο να ακυρώνουν τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι εργαζόμενοι αλλά και να δημιουργούν αίσθημα ανασφάλειας στους πολίτες.
Η Διοίκηση και οι αρμόδιοι φορείς του Νοσοκομείου αγωνίζονται καθημερινά προκειμένου όλοι οι ασθενείς ανεξαιρέτως,να λαμβάνουν τη δέουσα ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και φροντίδα.

Εύλογα από την ανακοίνωση δημιουργείται το ερώτημα γιατί απουσίαζε η πρόεδρος του σωματείου από την υπηρεσία της τις τελευταίες 20 ημέρες σε μια τέτοια περίοδο. Η ανακοίνωση της διοίκησης του Νοσοκομείου δεν αναφέρει το λόγο. Όπως όμως διαβάζουμε στην ανακοίνωση (δείτε ΕΔΩ) που εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Πέλλας  η κυρία Σταυρουλάκη η οποία είναι νοσηλεύτρια – προϊσταμένη στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου “νοσηλευόταν σπίτι της χτυπημένη η ίδια και η οικογένειά της από τον κορωνοϊό, όπως και άλλοι επτά συνάδελφοί της στην ΜΕΘ”!!!

Η διοίκηση του Νοσοκομείου Έδεσσας το απέκρυψε σκόπιμα αυτό για να δημιουργήσει αρνητικές εντυπώσεις  εις βάρος της συναδέλφισσας Νοσηλεύτριας.

Αλήθεια, τί άνθρωποι είναι αυτοί που με κίνητρο να διατηρήσουν τις θέσεις τους, ασχημονούν με ψέματα εις βάρος νοσηλεύτριας που νόσησε από την πανδημία κατά την εκτέλεση των καθηκόντων της, και μάλιστα σε συνθήκες τόσο δύσκολες και ασφυκτικές όπως αυτές που επικρατούν στα Νοσοκομεία τη βόρειας Ελλάδας; Και μετά οι κυβερνητικοί παράγοντες έχουν το θράσος και μας λένε και ήρωες και μας χειροκροτούν…

Και όχι μόνο αυτό, αλλά ασκούν πειθαρχική και ποινική δίωξη στη συναδέλφισσα Σταυρουλάκη μόνο και μόνο επειδή άσκησε τα συνδικαλιστικά της δικαιώματα ως εκπρόσωπος εργαζομένων. Προφανώς έχουν στόχο να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους και τους συνδικαλιστές  να μην λένε τη γνώμη τους για την κατάσταση που επικρατεί στο σύστημα υγείας.

Είμαστε όλοι στο πλευρό της συναδέλφισσας Σταυρουλάκη, όπως είμαστε στο πλευρό κάθε συνάδελφου και συναδέλφισσας που δέχεται επιθέσεις και διώξεις γιατί ασκεί τα κατοχυρωμένα από το Σύνταγμα συνδικαλιστικά του δικαιώματα.

ΥΓ: Λυπηρή και απογοητευτική η στάση κάποιων από τα μέλη του ΔΣ του σωματείου εργαζομένων στο Νοσοκομείο Έδεσσας που όχι μόνο δεν στήριξαν στη συναδέλφισσα τους στην επίθεση που δέχτηκε και δέχεται, αλλά την καθαίρεσαν και από πρόεδρο. Η εξουσία είναι γλυκιά για κάποιους, αλλά ευτυχώς δεν είναι για όλους!

ΓΜ

Προηγούμενο άρθροΗ κυβέρνηση εμπαίζει τους υγειονομικούς για το δώρο Χριστουγέννων
Επόμενο άρθροΠΟΕΔΗΝ: Η ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης στην Πέλλα δεν θα περάσει