Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις …ο Πλεύρης διέψευσε τη Γκάγκα για ενδεχόμενη άρση των αναστολών (video)

61

Γράφαμε χθες για τα επώδυνα επικοινωνιακά τσαλιμάκια από την κυβέρνηση στο θέμα της άρσης των αναστολών εργασίας, με το φαινόμενο οι υπουργοί να λένε και να ξελένε ότι συζητούν και εξετάζουν την άρση των αναστολών εργασίας των υγειονομικών που δεν έχουν κάνει εμβόλιο κατά του covid19 (δείτε ΕΔΩ).

Μιλώντας χθες το πρωί  στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 η αναπληρώτρια υπουργός υγείας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η κυβέρνηση στο επόμενο διάστημα να επανεξετάσει τη στάση της και να αρθούν οι αναστολές εργασίας.

Και πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις, χθες το βράδυ ο Υπουργός Υγείας Θ. Πλεύρης μιλώντας στο kontra chanel Πλεύρης διέψευσε την κα. Γκάγκα για ενδεχόμενη άρση των αναστολών εργασίας. Ο κ. Πλεύρης  επέμεινε ότι μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2022 οι 7.000 υγειονομικοί θα βρίσκονται σε αναστολή και εκφράζοντας την προσωπική του θέση είπε ότι θα πρέπει να απολύονται και τη θέση τους να παίρνουν εμβολιασμένοι καθώς θα πρέπει να γίνει τυπικό προσόν ο εμβολιασμός για την πρόσληψη σε δημόσια νοσοκομεία.

Δείτε το σχετικό video μετά το 1.16.10 λεπτό:

Προηγούμενο άρθροΑΔΕΔΥ: εξαγγελία-κοροϊδία του πρωθυπουργού για την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης από 1.1.23
Επόμενο άρθροΤραγικές ελλείψεις προσωπικού ακόμα και στα χειρουργεία του Παίδων Αγ. Κυριακού