ΕΙΝΑΠ: Για 4 μήνες με βλάβη ο ορθοστάτης στο ακτινολογικό του Αγ, Σοφία

67

Όπως προκύπτει από ανακοίνωση της ΕΙΝΑΠ εδώ και 4 μήνες στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία υπάρχει βλάβη στον ορθοστάτη στο Ακτινολογικό μηχάνημα χωρίς αυτό να έχει επισκευαστεί. Αυτό Έχει ως αποτέλεσμα οι μικροί ασθενείς του συγκεκριμένου Νοσοκομείου να αναγκάζονται να μεταφέρονται στο διπλανό νοσοκομείο για να πραγματοποιήσουν ακτινογραφία σε όρθια στάση.

Μάλιστα σύμφωνα με την καταγγελία της ΕΙΝΑΠ και στα ΤΕΠ οι νεαροί ασθενείς υποβάλλονται σε ακτινογραφίες μικρότερης διαγνωστικής αξίας όταν δε πληρούν τις σωματομετρικές προϋποθέσεις.

Όλα αυτά δημιουργούν ερωτηματικά για τις ενέργειες της Διοίκησης του Νοσοκομείου Παίδων αφού ο χρόνος που υπάρχει το πρόβλημα στο ακτινολογικό μηχάνημα σύμφωνα με την καταγγελία της ΕΙΝΑΠ είναι πολύ μεγάλος.

Η ΕΙΝΑΠ στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει συγκεκριμένα:

Το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ ενημερώθηκε για την εδώ και 4 μήνες βλάβη στον ορθοστάτη, για εκτέλεση ακτινογραφιών σε όρθια θέση, του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία, με αποτέλεσμα να πρέπει να διακομίζονται οι μικροί ασθενείς στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού όταν υπάρχει ανάγκη, ενώ και στα ΤΕΠ υποβάλλονται σε ακτινογραφίες μικρότερης διαγνωστικής αξίας όταν δε πληρούν τις σωματομετρικές προϋποθέσεις.

Ζητάμε να αποκατασταθεί άμεσα η βλάβη στο ακτινολογικό τμήμα του νοσοκομείου.

Προηγούμενο άρθροΓιατροί χωρίς Σύνορα: Αναγκαστήκαμε να φύγουμε από 11 μονάδες υγείας στη Γάζα
Επόμενο άρθροΠροκήρυξη 2Κ/2024: Το ΑΣΕΠ αλλάζει τις ημερομηνίες για τις αιτήσεις των υποψηφίων