Σύλλογος Εργαζομένων Λαϊκού: Η Διοίκηση αλλάζει τους πίνακες των επιτυχόντων καθαριστριών

54

Καταγγέλλουμε τον Νέο Διοικητή στο Λαϊκό Νοσοκομείο της Αθήνας για την απόπειρα παρέμβασης στον πινάκα των επιτυχόντων μέσω του ΑΣΕΠ σχετικά με το προσωπικό Καθαριότητας στο Νοσοκομείο. Προσπαθεί να αποκλείσει τους ήδη Εργαζόμενους που για χρόνια προσφέρουν στο Νοσοκομείο μας και καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, με το σαθρό επιχείρημα ότι δήθεν συμπληρώνουν 24 μήνες εργασίας, οδηγώντας τους στην απόλυση!!!

Αλήθεια γιατί σε άλλα μεγάλα Νοσοκομεία π.χ. Τζάνειο, Άγιος Ανδρέας, Σωτηρία, Χατζηκώστα κ.α που είναι στην ίδια κατάσταση με εμάς δεν δημιουργείτε κανένα πρόβλημα από τις Νέες Διοικήσεις???

Επιπλέον καταγγέλλουμε τις προσπάθειες χειραγώγησης του υπάρχοντος Διοικητικού Συμβουλίου με πρωτόγνωρες μεθόδους που παραπέμπουν σε άλλες σκοτεινές εποχές, έφτασε δε ο Διοικητής στο σημείο να ζητήσει την παραίτηση και του Αιρετού Εκπροσώπου των Εργαζομένων στο Δ.Σ (διάγουμε μέρες απέραντης Δημοκρατίας).

Ο Σύλλογος Εργαζομένων με απόλυτο αίσθημα ευθύνης απαντάει στο διαφαινόμενο πραξικόπημα με άμεση προσφυγή στη Δικαιοσύνη. Καταγγέλλει παντού την προσπάθεια διάλυσης των Υπηρεσιών του Νοσοκομείου με απώτερο στόχο και σκοπό να επανέλθουμε πανηγυρικά στον Εργασιακό Μεσαίωνα των Εργολάβων.

Καλούμε την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να πάρει ξεκάθαρη θέση για την όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο νευραλγικό χώρο της καθαριότητας στο Νοσοκομείο μας, ειδικά στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο με την έξαρση της Γρίπης, της πιθανής εμφάνισης κρουσμάτων Κοροναϊού και άλλων πιθανών λοιμώξεων, και να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την εξομάλυνση της κατάστασης διότι σε αντίθετη περίπτωση οτιδήποτε προκύψει, όχι μόνο για τους Εργαζόμενους αλλά κυρίως στους Νοσηλευόμενους, η ευθύνη θα βαρύνει αποκλειστικά εσάς.

ΤΟ Δ.Σ

ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Προηγούμενο άρθροΒ. Αμπελογιάννη: Το νέο ασφαλιστικό Βρούτση «συνταγματοποιεί» το ν. Κατρούγκαλου
Επόμενο άρθροΟι αόρατες προσλήψεις του Βασίλη Κικίλια